#1 izbor za osobe s alergijom i astmom

99,97% certifikat

IQAir HyperHEPA filteri testirani su i certificirani u skladu s najstrožim svjetskim HEPA filter testom: EN 1822. IQAir sustav filtrira čestice veličine do 0,3 mikrona s dokazanom stvarnom učinkovitošću većom od 99,97%. Svaki IQAir sustav individualno je testiran u tvornici prema stvarnoj isporuci filtriranog zraka i stvarnoj učinkovitosti filtracije. Rezultati ispitivanja svakog IQAir sustava zabilježeni su i vlastoručno potpisani u Certificate of Performance dokumentu koji se isporučuje s Vašim IQAir sustavom. To je Vaše jamstvo da će svaki IQAir sustav zadovoljiti, a u većini slučajeva čak i premašiti, oglašeni učinak.

Automatski rad

IQAir HealthPro sustavi sadrže opciju programiranja automatskog rada, ali i brzine ventilatora u svakom režimu rada, jednostavno uz pomoć uključenog daljinskog upravljača.

Inteligentni sustav

Inteligentno praćenje vijeka trajanja filtera kroz točno mjerene periode uporabe, prosječnu brzinu rada (6 dostupnih brzina), ali i nivo zagađenosti, precizno predviđa kada je potrebno zamijeniti filtere, te isto prikazuje na ekranu upravljačke ploče.

Vaš IQAir sustav uključuje kotačiće za lakšu manipulaciju u prostoru.

Modularni dizajn

Svatko može brzo zamijeniti filtere u samo nekoliko sekundi. IQAir HealthPro serija ima revolucionarni modularni dizajn, koji se lako otvara i omogućuje brz pristup svim filterima u samo nekoliko sekundi. Jednostavnim otpuštanjem poluga za zaključavanje i izvlačenjem filtera iz okvira gotovo svatko može zamijeniti bilo koji filter HealthPro serije u trenu, bez potrebe za alatom. Nijedan drugi pročišćivač zraka nije niti blizu jednostavnosti održavanja kao IQAir.

IQAir HealthPro sustav za pročišćavanje zraka dobitnik je brojnih međunarodnih nagrada i priznanja, poput: Evening Standard „ The Best Air Purifier“ Award 2021 & 2019, Consumer Digest „Best Buy“ Award 2014 & 2011 & 2007 & 2004, PTPA (Parent Tested Parent Approved) Award Winner 2013 & 2010, kao i brojnih drugih.

HealthPro Series usporedba modela